Terug

Veranda's

Een veranda is de ideale oplossing voor wie wil genieten van de gratis zonnewarmte. In de tussenseizoenen en zelfs tijdens de winter volstaat een zacht zonnetje voor een aangename warmte in de veranda. Bovendien zorgt een dergelijke bijbouw voor extra licht en ruimte.

CMW bouwt uw droomveranda, -serre of orangerie met thermisch geïsoleerde aluminium profielen. Die hebben het voordeel dat ze door hun stevigheid grote ruimtes kunnen overbruggen.

CMW richt zich in hoofdzaak op de verkoop en plaatsing van veranda of pergola. "We vinden het belangrijk onze klanten de beste service te bieden door onze eigen kennis van zaken. Daarom kiezen we voor aluminium veranda's van Aliplast, dat staat voor kwaliteit. Dit product bewijst zijn waarde keer op keer," vertellen Wim en Mariëlle.

CMW Veranda's garandeert z'n klanten een complete service, met steeds advies aan huis door Wim zelf. Het opmeten, ontwerpen, plaatsen en afwerken van het project is in handen van Paul, Henny en Wim. "We verzorgen ieder project tot in de puntjes. Iedere veranda is uniek, want alles wordt op maat gemaakt. Je kan bij ons bovendien de ramen, deuren en zonwering van je keuze bestellen. Ook die kunnen we leveren in alle maten." Heb je interesse? Dan kan je met alle vragen terecht bij Mariëlle en Wim. Een offerte wordt gratis samen met de klant uitgewerkt, passend bij het vooropgestelde budget. "Voor elke woning is er een aangepast model, van Victoriaanse stijl tot heel modern."